Credite de la GinCredit

 • Română
 • Русский
call Menu BurgherMeniu

 

TERMENII ȘI CONDIȚIILE DE UTILIZARE A PLATFORMEI ONLINE WWW.GINCREDIT.MD

 

 1. INTRODUCERE
 • Persoanelor fizice rezidente din Republica Moldova, care au atins vârsta de 18 ani, pentru plasarea cererilor de credit și declanșarea procesului de evaluare a bonității acestora, în vederea oferirii serviciilor de creditare nebancară;
 • Persoanelor juridice rezidente din Republica Moldova, pentru plasarea ofertelor de vânzare/cumpărare a lead-urilor, ceea ce va contribui la majorarea numărului de clienți buni/acceptați pentru a fi creditați. 

 

 •  
  • Termenii și Condițiile de utilizare a platformei online/paginii web gincredit.md (în continuare ,,Condiții”) sunt aplicabili pentru toate persoanele care vizitează și/sau accesează pagina web www.gincredit.md.
  • Site-ul gincredit.md este proprietatea OCN ,,AXIOMACREDIT” SRL;
  • Conținutul gincredit.md, incluzând dar fără a se limita la logo-uri, reprezentări stilizate, simboluri comerciale, imagini statice, imagini dinamice, text și/sau conținut multimedia, sunt proprietatea exclusivă a OCN ,,AXIOMACREDIT” SRL, acesteia fiindu-i rezervate toate drepturile conferite de lege în mod direct sau indirect (prin licențe de utilizare și/sau publicare).
  • OCN ,,AXIOMACREDIT” SRL nu garantează că site-ul, serverele pe care este găzduit sau e-mailurile trimise sunt fără viruși sau alte componente informatice cu potențial dăunător, că nu conține omisiuni, defecțiuni, întârzieri sau întreruperi în operare sau transmitere, căderi de linie sau alți factori similari.

 

 1. DATE CU CARACTER PERSONAL ȘI POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE
  • Politica de confidențialitate, este bazată pe legea „Privind protecția datelor cu caracter personal”. Sunteți de acord că procesarea comenzilor Dvs pentru furnizarea serviciilor sau produselor oferite pe pagina web va începe după îndeplinirea formalităților de solicitare cerute. Informațiile furnizate de Dvs trebuie să fie veridice și corecte. Optând pentru înregistrare, vă obligați să ne furnizați corect codul personal, numele, prenumele, telefonul. Datele respective vor fi folosite pentru a lua legătura cu Dvs.
  • În intenția de a solicita un credit, introducând datele personale, se condiționează înregistrarea prin bifarea rubricilor de către solicitant care explică că acesta:
 • confirm că i s-a adus la cunoștință Nota informativă privind modul de prelucrare și protecție a datelor cu caracter personal;
 • a luat cunoștință cu Termenii și Condițiile portalului gincredit.md;
  • OCN ,,AXIOMACREDIT” SRL colectează și prelucrează datele cu caracter personal ale persoanelor fizice, potențialilor clienți. În calitate de proprietar al acestui portal se angajează să păstreze caracterul confidențial al informației furnizate de Dvs la accesare, înregistrare, completarea câmpurilor și plasarea solicitării de credit. OCN ,,AXIOMACREDIT” SRL își rezervă dreptul de a actualiza aceste Condiții în orice moment, fără o notificare prealabilă, modificările vă sunt opozabile din momentul publicării acestora pe pagina web, iar cea mai recentă versiune poate fi găsită pe web, accesând pagina „Termeni și condiții” sau ,,Nota informative privind prelucrarea și protecția datelor cu caracter personal”. Recomandăm citirea cu atenție a prezentelor Condiții.

 

 1. UTILIZAREA PLATFORMEI
  • Accesând această pagină, solicitantul/prestatorul este de acord cu următoarele:
   – Informațiile plasate au drept scop informarea potențialilor clienți despre produsele și serviciile oferite prin intermediul lui, precum și modalitățile de obținere a acestora;
  • Solicitările Dvs sunt procesate online, iar Dvs. veți fi informat operativ de către ofertant despre statutul solicitării. Clienții noștri sunt gata să vă răspundă la orice întrebări legate de produse și/sau servicii, precum și despre ofertele propuse, dar și să vă ajute să faceți o alegere corectă;
  • OCN ,,AXIOMACREDIT” nu răspunde pentru refuzul în oferirea creditului/împrumutului de către ofertant.

 

 1. PLASAREA ȘI LIVRAREA SOLICITĂRILOR

 

 1. Plasarea solicitării de credit de către persoane fizice sau juridice

Plasarea comenzilor de către consumatori pe pagina web implică acceptarea expres a prezentelor Condiții. Înainte de plasarea/validarea comenzii este nevoie de identificarea clientului prin completarea câmpurilor necesare solicitării creditului.

 

 1. Livrarea rezultatului

Solicitantul de credit, in decurs de o oră va fi sunat și/sau înștiințat prin sms despre rezultatul examinării solicitării lui.

În cazul în care solicitantul este de acord cu oferta înaintată de OCN, se apropie la sediul OCN pentru semnarea contractului sau se înregistrează pe portal și semnează online contractul de credit.

Instituțiile de creditare care vor face schimb/cumpărare de lead-uri accesează/recepționează informația utilizând cabinetul personal.

 

 1. Achitarea lead-urilor OCN partenere

După plasarea lead-urilor pe portal, veți verifica statutul de procesare a acestor daca a fost acceptat sau respins, sau veți primi un răspuns automat la adresa de email cu lista și valoarea lead-urilor acceptate și/sau respinse. Lead-ul plasat de Dvs. va primi statut de lead validat doar după confirmarea acceptării din partea OCN.

Veți putea descărca informația filtrată după categoria de lead-uri aprobate sau respinse. Datele despre lead-uri vor fi păstrate și în log-uri.

 

 1. LITIGII
  • Orice utilizare a informațiilor în scopuri comerciale poate fi făcută doar cu acordul OCN ,,AXIOMACREDIT” SRL.
  • AXIOMACREDIT își rezervă dreptul de a modifica informațiile de pe pagina web, precum și limita accesul la ea.
  • AXIOMACREDIT nu poartă răspundere pentru informațiile plasate pe pagina web de către solicitanți sau terți.
  • Prezentele Condiții sunt reglementate de legislația Republicii Moldova. Orice litigiu apărut va fi rezolvat pe cale amiabilă. Dacă toate încercările de rezolvare amiabilă sunt epuizate, competența revine instanțelor de judecată din Republica Moldova.